Hold festen i vores hyggelige lokaler
Lad os sætte rammerne for den store dag.
Hvad enten det er:
• Fødselsdag
• Konfirmation
• Barnedåb
• Reception
• eller et helt andet arrangement
Hold din fest i et af vore to hyggelige selskabslokaler, som stadig oser af den gamle krostil. Her er lavt til loftet, væggene er skæve, gulvet knirker, der hænger lysekroner i loftet og brune paneler på væggene – det er ren nostalgi. Bordet er smukt dækket parat til at tage godt imod dig og dine gæster. Her serverer dygtige tjenere den menu, vi har sammensat til netop din fest.
Restaurant Svendborgsund ligger kun et stenkast fra havnen. Er vejret godt, så start festen på vores terrasse med den gode udsigt ud over havnepladsen. På terrassen kan middagsselskabet nyde en skøn aperitifs, imens livet på havnen betragtes inden middagen serveres i selskabslokalet.
Med både erfaring og kreativitet gør vi os umage for at imødekomme jeres ønsker og budget, så festen bliver en uforglemmelig oplevelse.
Vi lægger vægt på både kvalitet og fleksibilitet. I kan vælge nogle af vores sammensatte menuer eller i samarbejde med os sammensætte jeres favoritmenu. Vi kan lave et ”all-inklusive” arrangement, hvor både mad og drikkelse indgår.
Kontakt os og hør om de forskellige muligheder.
med urter, kødboller og melboller
med bacon og purløg
med kødboller
med asparges og kaviarcreme
med bacon og purløgmed krydderurtecreme
med hønsekød i aspargessauce
med rejer, aspargessauce, kaviar og citron
med smørsauteret gulerod, chillimarineret melon og safransauce
med sur-sød peberrodssauce, kogte gulerødder, hvide kartofler og brød
med flødekartofler og mixed salat
rødkål, brune og hvide kartofler, æbler, svesker og sauce
med grønsager, surt, sødt, hvide kartofler og kraftig flødesauce
med glaserede løg og karotter, tomat med peberrod, asier, solbær, hvide kartofler og kraftig stegesauce
med sauterede urter, hasselbackkartofler, broccoli grønsagsbrunoire og estragonsauce
med grønsager, pommes-rissolées og sauce bordelaise
med brunede og hvide kartofler, surt, sødt, waldorfsalat og kraftig vildtsauce
med smørsauterede rosenkål med bacon og persille, rosmarinkartofler, østershatte med rødløg og dijonsennepssky
med svamperagaut, bønner bonne-femme, rosmarinstegte rødløg, vildtsauce og vildtsalat med flødedressing
med kirsebærsauce
med små chokoladeskåle fyldt med frisk frugt og flødeskum
med rørt iscreme og frugt
med boller og urter
med kold kartoffelsalat
Pandekager med sirup
Skinke og varm røræg
Ristede Brunchpølser i bacon svøb
Røget Laks
Rullepølse og Spegepølsemed sky og løg
Græsk yoghurt - Ahorn sirup – Müesli-drys
Brie - Skæreost og frisk frugt
Jordbærmarmelade, solbærsyltetøj
Små Kanelsnegle
Rugbrød, franskbrød, blandere rundstykke
Kaffe - The og Orange Juice
Tunrand med krydderurter
Sheranoskinke med melon
Pestofarseret Kalkun
Tomatgratinerede kartofler med oregano
Marineret salat med feta, rødløg og pinjekerner
Ostebord med to slags ost og frisk frugt
Valnøddekage med solbærskum og chokolade
Brød og smør
Dampet hellefiskeroulade med spinat
Varmrøget Provencelaks på plukket salat
Helstegt Oksefilet og Glaseret skinke med ostegratinerede kartofler
Grønsagstærte med bacon og grønsagssauté med oregano og mixed grøn salat
Valnøddekage med solbærskum
Varmrøget Provence laks på salat med krydderurtedressing
Kyllingesalat med avocado, pasta, bacon og karrydressing
Hvidløgsmarineret Oksefilet. - Farseret kalvecuvette
Bagte petit kartofler med frisk rosmarin - mild pebersauce
Salat med soltørrede tomater, forårsløg, rødløg og feta, med pestomarinade
»Ta’ hvad du kan li’ salat« med agurk, gulerod, tomat, ananas, rosiner, ærter, peberfrugter og croutoner
Islagkage med bund af chokoladekage og hjemmelavet skovbærparfait
Laksesouffle med sprøde salater og sauce verte
Serranoskinke på salat med frisk rygeost og høvlet parmesan
Helstegt oksefilet med pebersauce smagt til med cognac, ovnstegte kartofler
Marineret salat med rucula og rødsalat, soltørrede tomater, feta og ristede pinjekerner
Cremet ostetærte med hindbær
Mandelkage med nougatskum og høvlet hvid chokolade
Husets oste med oliven og frugt
Bruschetta med røget laks og ostecreme
Bruschetta tomat, løg og oliven
Krydder Frikadeller
Skiver af oksefilet rullet om marinerede bønner
Pate med salat og portvinsky
Restaurant Svendborgsund
Havnepladsen 5
5700 Svendborg
Tlf.: +45 6221 0719
E-mail: Svendborgsund@vedsundet.dk
Mandag: Lukket
Tirsdag: 11:00 – 23:00
Onsdag: 11:00 – 23:00
Torsdag: 11:00 – 23:00
Fredag: 11:00 – 23:00
Lørdag: 11:00 – 23:00
Søndag: 11:00 – 23:00