Selskaber

Hold festen i vores hyggelige lokaler
Lad os sætte rammerne for den store dag.
Hvad enten det er:
• Fødselsdag
• Konfirmation
• Barnedåb
• Reception
• eller et helt andet arrangement

Vi sørger for den gode atmosfære til festen

Hold din fest i et af vore to hyggelige selskabslokaler, som stadig oser af den gamle krostil. Her er lavt til loftet, væggene er skæve, gulvet knirker, der hænger lysekroner i loftet og brune paneler på væggene – det er ren nostalgi. Bordet er smukt dækket parat til at tage godt imod dig og dine gæster. Her serverer dygtige tjenere den menu, vi har sammensat til netop din fest.

Restaurant Svendborgsund ligger kun et stenkast fra havnen. Er vejret godt, så start festen på vores terrasse med den gode udsigt ud over havnepladsen. På terrassen kan middagsselskabet nyde en skøn aperitifs, imens livet på havnen betragtes inden middagen serveres i selskabslokalet.

Vi arrangerer festen med dig

Med både erfaring og kreativitet gør vi os umage for at imødekomme jeres ønsker og budget, så festen bliver en uforglemmelig oplevelse.

Vi lægger vægt på både kvalitet og fleksibilitet. I kan vælge nogle af vores sammensatte menuer eller i samarbejde med os sammensætte jeres favoritmenu. Vi kan lave et ”all-inklusive” arrangement, hvor både mad og drikkelse indgår.

Kontakt os og hør om de forskellige muligheder.

Suppe (Der serveres hjemmebagt flûte til alle supper)

  • Klar suppe Kr. 78,-

    med urter, kødboller og melboller

  • Flødelegeret Svampesuppe Kr. 78,-

    med bacon og purløg

  • Aspargessuppe Kr. 78,-

    med kødboller

Kolde forretter (Der serveres hjemmebagt brød og smør til alle forretter)

  • Røget laks Kr. 98,-

    med asparges og kaviarcreme

  • Lakseroulade Kr. 98,-

    med bacon og purløgmed krydderurtecreme

Varme forretter (Der serveres hjemmebagt brød og smør til alle forretter)

  • Sprød butterdejsskal Kr. 88,-

    med hønsekød i aspargessauce

  • Dampet og stegt rødspættefilet Kr. 118,-

    med rejer, aspargessauce, kaviar og citron

  • Laksefarseret rødtungefilet Kr. 128,-

    med smørsauteret gulerod, chillimarineret melon og safransauce

Hovedretter

  • Kogt oksebryst Kr. 148,-

    med sur-sød peberrodssauce, kogte gulerødder, hvide kartofler og brød

  • Glaseret skinke Kr. 148,-

    med flødekartofler og mixed salat

  • Svinekam med sprøde svær Kr. 158,-

    rødkål, brune og hvide kartofler, æbler, svesker og sauce

  • Gammeldags kalvesteg Kr. 168,-

    med grønsager, surt, sødt, hvide kartofler og kraftig flødesauce

  • Gammeldags oksesteg Kr. 168,-

    med glaserede løg og karotter, tomat med peberrod, asier, solbær, hvide kartofler og kraftig stegesauce

  • Rosastegt kalvefilet Kr. 188,-

    med sauterede urter, hasselbackkartofler, broccoli grønsagsbrunoire og estragonsauce

  • Rosastegt oksefilet Kr. 188,-

    med grønsager, pommes-rissolées og sauce bordelaise

  • Stegt dyrekølle Kr. 198,-

    med brunede og hvide kartofler, surt, sødt, waldorfsalat og kraftig vildtsauce

  • Helstegt oksemørbrad Kr. 228,-

    med smørsauterede rosenkål med bacon og persille, rosmarinkartofler, østershatte med rødløg og dijonsennepssky

  • Rosastegt hjortefilet Kr. 228,-

    med svamperagaut, bønner bonne-femme, rosmarinstegte rødløg, vildtsauce og vildtsalat med flødedressing

Dessert

  • Romfromage Kr. 78,-

    med kirsebærsauce

  • Husets isbombe Kr. 78,-

    med små chokoladeskåle fyldt med frisk frugt og flødeskum

  • Frisk frugttærte Kr. 88,-

    med rørt iscreme og frugt

Natmad

  • Oksekødsuppe Kr. 68,-

    med boller og urter

  • Frikadeller Kr. 78,-

    med kold kartoffelsalat

Brunch

  • Brunch buffet - min. 14 pers. Pr. pers. kr. 225,-

    Pandekager med sirup
    Skinke og varm røræg
    Ristede Brunchpølser i bacon svøb
    Røget Laks
    Rullepølse og Spegepølsemed sky og løg
    Græsk yoghurt - Ahorn sirup – Müesli-drys
    Brie - Skæreost og frisk frugt
    Jordbærmarmelade, solbærsyltetøj
    Små Kanelsnegle
    Rugbrød, franskbrød, blandere rundstykke
    Kaffe - The og Orange Juice

Buffeter

  • Koldt bord - min. 14 pers. Pr. pers. kr. 238,-

    2 slags Sild med kaperssalat
    Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
    Røget dyrekølle med lun røræg
    Tarteletter med høns i asparges
    Mørbrad med bløde løg
    2 slags Oste - Frisk Frugt
    Brød og smør

  • Svendborgsund buffet - min. 14 pers. Pr. pers. kr. 268,-

    Tunrand med krydderurter
    Sheranoskinke med melon
    Pestofarseret Kalkun
    Tomatgratinerede kartofler med oregano
    Marineret salat med feta, rødløg og pinjekerner
    Ostebord med to slags ost og frisk frugt
    Valnøddekage med solbærskum og chokolade
    Brød og smør

  • Luksus buffet - min. 14 pers. Pr. pers. kr. 298,-

    Dampet hellefiskeroulade med spinat
    Varmrøget Provencelaks på plukket salat
    Helstegt Oksefilet og Glaseret skinke med ostegratinerede kartofler
    Grønsagstærte med bacon og grønsagssauté med oregano og mixed grøn salat
    Valnøddekage med solbærskum

  • Familie buffet - min. 14 pers. Pr. pers. kr. 348,-

    Varmrøget Provence laks på salat med krydderurtedressing
    Kyllingesalat med avocado, pasta, bacon og karrydressing
    Hvidløgsmarineret Oksefilet. - Farseret kalvecuvette
    Bagte petit kartofler med frisk rosmarin - mild pebersauce
    Salat med soltørrede tomater, forårsløg, rødløg og feta, med pestomarinade
    »Ta’ hvad du kan li’ salat« med agurk, gulerod, tomat, ananas, rosiner, ærter, peberfrugter og croutoner
    Islagkage med bund af chokoladekage og hjemmelavet skovbærparfait

  • Gourmet buffet - min. 14 pers. Pr. pers. kr. 388,-

    Laksesouffle med sprøde salater og sauce verte
    Serranoskinke på salat med frisk rygeost og høvlet parmesan
    Helstegt oksefilet med pebersauce smagt til med cognac, ovnstegte kartofler
    Marineret salat med rucula og rødsalat, soltørrede tomater, feta og ristede pinjekerner
    Cremet ostetærte med hindbær
    Mandelkage med nougatskum og høvlet hvid chokolade
    Husets oste med oliven og frugt

  • Receptionsbuffet - min. 25 pers. Pr. pers. kr. 138,-

    Bruschetta med røget laks og ostecreme
    Bruschetta tomat, løg og oliven
    Krydder Frikadeller
    Skiver af oksefilet rullet om marinerede bønner
    Pate med salat og portvinsky