Frokostmenu

FROKOST:

  • FROKOST PLATTE Kr. 178,-

    Marineret Sild, kogt æg, rå løg og karrysalat - Rødspættefilet, remoulade og citron - Mørbradbøf med champignon a la creme - Brie - brød og smør

FROKOST ANRETNINGER:

  • Suppe 98,00

    flute og smør

  • Marineret Sild Kr. 64,-

    Hjemmelavede med karrysalat, rå løg og kogt æg.

  • Christians-Ø sild Kr. 88,-

    med løg, capers, og rå æggeblomme.

  • Sildeøje 4 slags sil­d Kr. 148,-

    med rå løg, kaperssalat, karrysalat, æggeblomme og brød.

  • 2 stk. Smørstegte Rødspættefileter Kr. 128,-

    med brød, remoulade og citron.

  • Fiskefrikadeller Kr. 128,-

    med hjemmelavet remoulade og brød.

  • Røget Ål Kr. 148,-

    med lun røræg og purløg.

  • Røget Laks Kr. 148,-

    salat, agurk, porrer mayonnaise

  • Stjerneskud Kr. 168,-

    Dampet og stegt rødspættefilet med rejer og citron.

  • Smørrebrød Kr. 48,-

    Klassisk Dansk Smørrebrød

  • Engelsk Bøf Kr. 178,-

    Bøf af oksefilet med bløde løg, tomat, champignon, sovs og hvide kartofler.

  • Pariserbøf Kr. 148,-

    ”reven peberrod, løg, rødbede, pickles, rå æggeblomme”

  • Æggekage ”Sundet´s Specialitet” Kr. 148,-

    med flæsk, tomat, agurk, hjemmelavet sennep og groft brød. (min. 2 couv.)

  • Biksemad Kr. 148,-

    med spejlæg og rødbeder.

  • Gammel Ost Kr. 68,-

    på rugbrød med fedt og sky.

  • Friturestegt Camembert Kr. 68,-

    med ristet brød og solbærsyltetøj.

Se vores aftenmenu