Marineret Sild, kogt æg, rå løg og karrysalat - Rødspættefilet, remoulade og citron - Mørbradbøf med champignon a la creme - - Brie - brød og smør
flute og smør
Hjemmelavede med karrysalat, rå løg og kogt æg.
med løg, capers, og rå æggeblomme.
med rå løg, kaperssalat, karrysalat, æggeblomme og brød.
med brød, remoulade og citron.
med hjemmelavet remoulade og brød.
med lun røræg og purløg.
salat, agurk, porrer mayonnaise
Dampet og stegt rødspættefilet med rejer og citron.
Klassisk Dansk Smørrebrød
Bøf af oksefilet med bløde løg, tomat, champignon, sovs og hvide kartofler.
”reven peberrod, løg, rødbede, pickles, rå æggeblomme”
med flæsk, tomat, agurk, hjemmelavet sennep og groft brød. (min. 2 couv.)
med spejlæg og rødbeder.
på rugbrød med fedt og sky.
med ristet brød og solbærsyltetøj.
Restaurant Svendborgsund
Havnepladsen 5
5700 Svendborg
Tlf.: +45 6221 0719
E-mail: Svendborgsund@vedsundet.dk
Mandag: Lukket
Tirsdag: 11:00 – 23:00
Onsdag: 11:00 – 23:00
Torsdag: 11:00 – 23:00
Fredag: 11:00 – 23:00
Lørdag: 11:00 – 23:00
Søndag: 11:00 – 23:00