RESERVÉR BORD ELLER SELSKAB

Frokost Menu

FROKOST:

  • FROKOST PLATTE Kr. 228,-

    Marineret Sild, karrysalat, kogt æg og rå løg - Smørstegt Rødspættefilet, remoulade og citron - Røget Laks, lun røræg - Tartelet m/ høns i asparges - Ribbensteg m/rødkål - Ris a la mande m/kirsebærsauce

FROKOST ANRETNINGER:

  • Suppe 98,00

    flute og smør

  • Marineret Sild Kr. 84,-

    Hjemmelavede med karrysalat, rå løg og kogt æg.

  • Christians-Ø sild Kr. 98,-

    med løg, capers, og rå æggeblomme.

  • Sildeøje 4 slags Sil­d Kr. 184,-

    med rå løg, kaperssalat, karrysalat, æggeblomme og brød.

  • 2 stk. Smørstegte Rødspættefileter Kr. 152,-

    med brød, remoulade og citron.

  • Fiskefrikadeller Kr. 144,-

    med hjemmelavet remoulade og brød.

  • Røget Laks Kr. 152,-

    salat, agurk, porrer mayonnaise

  • Stjerneskud Kr. 184,-

    Dampet og stegt rødspættefilet med rejer og citron.

  • Smørrebrød Kr. 68,-

    Klassisk Dansk Smørrebrød

  • Pariserbøf Kr. 168,-

    ”reven peberrod, løg, rødbede, pickles, rå æggeblomme”

  • Æggekage ”Sundet´s Specialitet” Kr. 168,-

    med flæsk, tomat, agurk, hjemmelavet sennep og groft brød. (min. 2 couv.)

  • Biksemad Kr. 158,-

    med spejlæg og rødbeder.

  • Gammel Ost Kr. 78,-

    på rugbrød med fedt og sky.

  • Friturestegt Camembert Kr. 98,-

    med ristet brød og solbærsyltetøj.

Se vores aftenmenu