Aftenmenu

Forretter:

  • Cremet Karrysuppe Kr. 98,-

    kylling, gulerod, og selleri

  • Rejecocktail Kr. 138,-

    med flûtes og smør

  • Røget Laks Kr. 138,-

    peberrodscreme, salat og ristet rugbrødstern

  • Bresaola Kr. 138,-

    rucola, parmesan, oliven, cherrytomater og marinerede svampe

Hovedretter:

  • Cremet Karrysuppe Kr. 248,-

    kylling, gulerod, og selleri

  • Rib Eye Steak Kr. 238,-

    pebersauce, saute af rødløg og østershatte, selleripure, bagte persillerødder og pommes Anna

Klassiske Retter:

  • Wienerschnitzel Kr. 218,-

    kalveinderlår, små fine ærter, brasekartofler og smørsauce.

  • Svendborgsundgryde Kr. 188,-

    Svinemørbrad, Kalkunbryst, Cocktailpølser, Bacon, peberfrugt, champignon, løg i flødepaprikasauce.serveres med ovnstegte petit kartofler.

  • Stegt Flæsk Kr. 178,-

    persillesauce, rødbeder og hvide kartofler.

  • Æggekage (min. 2 couv.) Kr. 168,-

    røget spæk, tomat, agurk, purløg, hjemmelavet sennep og mørkt brød.

Fiskeretter:

  • Smørstegt Rødtungefilet Kr. 248,-

    sauterede urter i julienne, garneret med rejer og asparges, hummersauce kardinal

  • Stegt Rødspætte Kr. 218,-

    persillesovs, hvide kartofler og citron.

Vegetarret:

  • Rødbedebøf Kr. 178,-

    selleripure, bagte porrer, glaserede gulerødder, blomkålsris og hvidløgssauce

Børneretter:

  • Rødspættefilet Kr. 88,-

    pommes-frites, citron og remoulade.

  • Kyllingnugget Kr. 88,-

    pommes-frites.

Dessert:

  • Pandekager med Is Kr. 88,-

    frugtcoulis, vaniljeis, knas

  • Bananasplit Kr. 78,-

    chokoladesauce – vanillieis

  • Vanillie Is Kr. 72,-

    med chokoladesauce

  • Creme Brûlée Kr. 78,-
  • Børne – Vanilleis Kr. 48,-

    chokoladesauce

  • Kransekage Kr. 28,-

    Hjemmelavet

  • Frugttærte Kr. 58,-

Ost:

  • Gorgonzola Kr. 78,-

    smørristet rugbrød, løg og rå æggeblomme

  • Frituresteg Camenbert Kr. 68,-

    ristet brød og solbærsyltetøj

Se vores frokostmenu