Aftenmenu

Forretter:

Hovedretter:

Klassiske Retter:

  • Wienerschnitzel Kr. 218,-

    kalveinderlår, små fine ærter, brasekartofler og smørsauce.

  • Svendborgsundgryde Kr. 188,-

    Svinemørbrad, Kalkunbryst, Cocktailpølser, Bacon, peberfrugt, champignon, løg i flødepaprikasauce.serveres med ovnstegte petit kartofler.

  • Stegt Flæsk Kr. 178,-

    persillesauce, rødbeder og hvide kartofler.

  • Æggekage (min. 2 couv.) Kr. 168,-

    røget spæk, tomat, agurk, purløg, hjemmelavet sennep og mørkt brød.

Fiskeretter:

Vegetarret:

  • Rødbedebøf Kr. 178,-

    selleripure, bagte porrer, glaserede gulerødder, blomkålsris og hvidløgssauce

Børneretter:

  • Rødspættefilet Kr. 88,-

    pommes-frites, citron og remoulade.

  • Kyllingnugget Kr. 88,-

    pommes-frites.

Dessert:

  • Pandekager med Is Kr. 88,-

    frugtcoulis, vaniljeis, knas

  • Bananasplit Kr. 78,-

    chokoladesauce – vanillieis

  • Vanillie Is Kr. 72,-

    med chokoladesauce

  • Creme Brûlée Kr. 78,-
  • Børne – Vanilleis Kr. 48,-

    chokoladesauce

  • Frugttærte Kr. 58,-
  • Kransekage Kr. 32,-

Ost:

  • Gorgonzola Kr. 78,-

    smørristet rugbrød, løg og rå æggeblomme

  • Frituresteg Camenbert Kr. 68,-

    ristet brød og solbærsyltetøj

Se vores frokostmenu