Aftenmenu

Forretter:

Hovedretter:

Klassiske Retter:

  • Wienerschnitzel Kr. 228,-

    kalveinderlår, fine ærter, brasekartofler og smørsauce.

  • Svendborgsundgryde Kr. 188,-

    Svinemørbrad, Kalkunbryst, Cocktailpølser, Bacon, peberfrugt, champignon, løg i flødepaprikasauce.serveres med ovnstegte petit kartofler.

  • Stegt Flæsk Kr. 178,-

    persillesauce, rødbeder og hvide kartofler.

  • Æggekage (min. 2 couv.) Kr. 168,-

    røget spæk, tomat, agurk, purløg, hjemmelavet sennep og mørkt brød.

Fiskeretter:

Vegetarret:

  • Nøddepaneret Plantebøf Kr. 178,-

    hvidløgssauce, jordskokpure, bagte porrer, spidskål, blomkål og hvide kartofler

Børneretter:

  • Rødspættefilet Kr. 88,-

    pommes-frites, citron og remoulade.

  • Kyllingnugget Kr. 88,-

    pommes-frites.

Dessert:

Ost:

  • Gorgonzola Kr. 78,-

    smørristet rugbrød, løg og rå æggeblomme

  • Friturestegt Camenbert Kr. 68,-

    ristet brød og solbærsyltetøj

Se vores frokostmenu