RESERVÉR BORD ELLER SELSKAB

Aftenmenu

Forretter:

Hovedretter:

Klassiske Retter:

  • Wienerschnitzel Kr. 258,-

    kalveinderlår, fine ærter, brasekartofler og smørsauce.

  • Svendborgsundgryde Kr. 248,-

    Svinemørbrad, Kalkunbryst, Cocktailpølser, Bacon, peberfrugt, champignon, løg i flødepaprikasauce.serveres med ovnstegte petit kartofler.

  • Stegt Flæsk Kr. 228,-

    persillesauce, rødbeder og hvide kartofler.

  • Æggekage (min. 2 couv.) Kr. 188,-

    røget spæk, tomat, agurk, purløg, hjemmelavet sennep og mørkt brød.

Stegeretter:

Vegetarret:

  • Plantebøf Kr. 228,-

    Stegte bønner, spidskål, svampe, bagte løg, hindbær vinagrette og hvide kartofler

Børneretter:

  • Rødspættefilet Kr. 98,-

    pommes-frites og remoulade.

  • Kyllingnugget Kr. 98,-

    pommes-frites.

Dessert:

Ost:

  • Gorgonzola Kr. 98-

    smørristet rugbrød, løg og rå æggeblomme

  • Friturestegt Camenbert Kr. 98,-

    ristet brød og solbærsyltetøj

Fiskeretter:

Rødtungefilet