Aften

FORRETER:

  • Dagens Suppe Kr. 148,-

    Smør og Flute.

  • Rejecocktail Kr. 160,-

    Med flutes og smør.

  • Røget Laks Kr. 160,-

    Porrer mayonnaise, salat og rugbrødsknas.

  • Grillet Tun Kr. 160,-

    Sesam sauce, vagtelæg, urtemix

KLASSISKE RETTER:

  • Wienerschnitzel Kr. 268,-

    Kalveinderlår, fine ærter, brasekartofler og smørsauce.

  • Svendborgsundgryde Kr. 258,-

    Svinemørbrad, Kalkunbryst, Cocktailpølser, Bacon, peberfrugt, champignon, løg i flødepaprikasauce serveres med ovnstegte petit kartofler.

  • Stegt Flæsk Kr. 256,-

    Persillesauce, rødbeder og hvide kartofler.

  • Æggekage - min 2 kuverter Kr. 198,-

    Røget spæk, tomat, agurk, purløg, hjemmelavet sennep og mørkt brød.

HOVEDRETTER:

OST

  • Gammel Ost Kr. 98,-

    Rugbrød, fedt og sky

  • Frit - Camembert Kr. 118,-

    Ristet brød og solbærsyltetøj

  • Gorgonzola Kr. 98,-

BØRNE-MENU

  • Rødspættefilet Kr. 118,-

    m. pommes-frites, remoulade og citron

  • Kyllingenuggets Kr. 118,-

    m. pommes-frites

  • Vaniljeis Kr. 88,-

DESSERT

  • Pandekager m. Is Kr. 132,-

    Vaniljeis og chokoladesovs

  • Banana Split Kr. 124,-

    m. chokoladesovs

  • Citronfromage Kr. 124,-
  • Vanilje Is Kr. 118,-