Forretter:

Cremet Svampesuppe 
tilsmagt med portvin, flute

Kr. 98,00

Rejecocktail 
med flûtes og smør

Kr. 138,00

Røget Laks 
peberrodscreme, salat og ristet rugbrødstern

Kr. 138,00

Bresaola 
rucola, parmesan, oliven, cherrytomater og marinerede svampe

Kr. 138,00

Hovedretter:

Boeuf af Oksefilet 
bagte beder, løgsouboise, persillepure, portvinsglace og hvide kartofler

Kr. 248,00

Rib Eye Steak 
pebersauce, saute af rødløg og østershatte, selleripure, bagte persillerødder og pommes Anna

Kr. 238,00

Klassiske Retter:

Wienerschnitzel 
kalveinderlår, små fine ærter, brasekartofler og smørsauce.

Kr. 218,00

Svendborgsundgryde 
Svinemørbrad, Kalkunbryst, Cocktailpølser, Bacon, peberfrugt, champignon, løg i flødepaprikasauce.serveres med ovnstegte petit kartofler.

Kr. 188,00

Stegt Flæsk 
persillesauce, rødbeder og hvide kartofler.

Kr. 178,00

Æggekage (min. 2 couv.) 
røget spæk, tomat, agurk, purløg, hjemmelavet sennep og mørkt brød.

Kr. 168,00

Fiskeretter:

Smørstegt Rødtungefilet 
sauterede urter i julienne, garneret med rejer og asparges, hummersauce kardinal

Kr. 248,00

Stegt Rødspætte 
persillesovs, hvide kartofler og citron.

Kr. 218,00

Vegetarret:

Rødbedebøf 
selleripure, bagte porrer, glaserede gulerødder, blomkålsris og hvidløgssauce

Kr. 178,00

Børneretter:

Rødspættefilet 
pommes-frites, citron og remoulade.

Kr. 88,00

Kyllingnugget 
pommes-frites.

Kr. 88,00

Dessert:

Pandekager med Is 
frugtcoulis, vaniljeis, knas

Kr. 88,00

Bananasplit 
chokoladesauce - vanillieis

Kr. 78,00

Vanillie Is 
med chokoladesauce

Kr. 72,00

Creme Brûlée 

Kr. 78,00

Børne - Vanilleis 
chokoladesauce.

Kr. 48,00

Kransekage 
Hjemmelavet

Kr. 28,00

Frugttærte 

Kr. 58,00

Ost

Gorgonzola 
smørristet rugbrød, løg og rå æggeblomme

Kr. 78,00

Frituresteg Camenbert 
ristet brød og solbærsyltetøj

Kr. 68,00